Moderní oslovení: jak oslovit všech 50 „pohlaví“

Ještě nedávno by poslanci oslovili jen dvě pohlaví, a tím závažně diskriminovali všechna ostatní „pohlaví“, a že jich je. Přesněji řečeno, rovnou by se dopustili násilí, protože slovo je nutné stavět na rovinu činu.

Ale naštěstí již nastala nová doba a tak nyní už nebude „diskriminován“ nikdo, kromě bělochů.

Braniborský zemský poslanec Steffen Königer se pokusil nediskriminovat, a proto oslovil všechna vymyšlená pohlaví, což mu zabralo dvě minuty. Poté již konečně mohl sdělit podstatu: „AfD odmítá váš návrh, děkuji.“

Bohužel Königer zapomněl oslovit jakési kočičáky (nikoliv ty z musikálu), proto bude spravedlivě humanitárně a demokraticky zlynchován.

Jednalo se o jakýsi návrh na podporu „LGBTTQQ.“

LGBTTQQ je nesprávný název oikofobního hnutí, které si dříve, stejně nesprávně, říkalo LGBT.

Zjistilo se, že název LGBT neodpovídá skutečnosti, ve které si každý může vymyslet pohlaví, rod, či cokoliv jiného, proto byl protlačen název LGBTTQQ, ale ze stejného důvodu nutno vyhubit i tento, poněvadž dopředu diskriminuje v budoucnu případně vzniknuvší pohlaví.

Proto, poněvadž je jasné, že počet pohlaví bude narůstat, a jakkoliv omezovat jejich počet by byla genocida, bude napříště jediný správný název LGBTTTQQABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZ.

Přestože jejím účelem je informovat, zapojila se i BBC do campagne na podporu oikofobního hnutí, kupříkladu článkem o tom, jak náš mozek rozhodne, zda se cítíme jako něco jiného. Bohužel jsme se nedočetli, jak může kdokoliv vědět, jak se cítí někdo jiný, ale i to snad BBC vymyslí. A i kdyby měla lhát. Rada České televise ji podrží.