Hrdinná česká policie klepla přes prsty zákeřným drbanům, kteří se sprostě pokusili využít svých svobod

Policie České republiky statečně potírá jakýkoliv pokus o neorthodoxní názor, nepovolený vtip či i nejmenší vybočení z řady – za což ji redakce Svobodné kultury děkuje a žádá tímto o dotace.

V krátkém čase se nahromadilo několik pozoruhodných protiprávních činů, na které policie ihned zareagovala, což dokládá její užitečnost i kvalitní práci, a tím její nekritizovatelnost.

Jakýsi člověk z Otrokovic se vyfotil (!) v lese (!) s revolverem v ruce (!), tuto fotku zveřejnil (!) a napsal popisek: „Procházky v Klánovickém lese patří k těm mým oblíbeným.“ Mimořádně závažné. Navíc se při tom všem tvářil zádumčivě. (!) Vyhledávat samotu a klid lesa je podezřelé, protože drban vlastně není pod kontrolou a může tam dělat kdovíco, třebas i pronášet zakázané názory nahlas(!).

Naštěstí policie jej hned začala vyšetřovat, protože fotit se v soukromí a chodit (klánovickým?) lesem by mohlo představovat něco nedobrého, možná dokonce doubleplusungood, ačkoliv si policie zatím není uplně jistá co, jestli fotit se v lese je nedovolené, ale prý se něco najde.

Jsme si jistí, že naše dobrá policie zajistí, že z této podezřelé osoby bude brzy neosoba. A prý se MUKL už k illegálnímu pobytu v lese doznal. Dobrá práce!

Další rozvraceči se objevili rovnou v Praze: sportovci přímo z armádního sportovního clubu Dukla vyráběli a distribuovali extremistické materiály, ve kterých se objevily extremistické symboly, zejména tzv. symbol míru, původně logo anglické společnosti jaderného odzbrojení, dále holubice míru a olivová ratolest (!).

Svůj odporný čin se viníci pokusili odčinit doznáním a spálením (zbylého) důkazního materiálu, čímž jen dodali na závažnosti. Vinen je zřejmě ředitel Dukly Bl. Bec.

Pro náčelníka generálního štábu přichází tato zrada v nejnevhodnější chvíli, právě když připravuje útočnou válku. Navíc by se mu hodila nějaká ta atomovka, takže o jaderném odzbrojení nebo dokonce nešíření nemůže vůbec být řeč. Jak sám náčelník řekl, „postačila by alespoň malá, špinavá, s kterou bych si občas mohl pohrát, když je mi smutno. Už ani na chodbu nemůžu vyjít.“

Náčelník byl podpořen nedávnými událostmi: „Mysleli jsme si, že by nám útočná válka ani genocida neprošla, ale vida, srovnali jsme Gazu se zemí, a zaútočili jsme na Jemen a srovnáme ho se zemí, a naše válkychtivá media se ani nepozastaví. Takže je vidět, když se chce, tak to jde.“

Zrádcům policie rozhodně napaří celý rozsah trestných činů: „podporu a propagaci“, „projev sympatií“ k extremistickému mírovému hnutí, ale samozřejmě i zpochybňování genocidia, stejně jako obecné ohrožení, výtržnictví a schvalování trestného činu, které mají policisté obzvláště rádi, protože se dají přišít v podstatě komukoliv kdykoliv podle potřeby, což je výhodné.

Zobrazením symbolu míru ve skutečnosti mysleli, že si přejí zničení naší země, že to nevyhrajem, a že bude válka, a také že Rusové jsou hodní. Exemplární trest je nemine.

Jak řekl nedávno za Tábor zvolený senátor Josef McCarthy, „tito extremní mírumilovní lidé nám narušují přípravy na vyvolání války, a kdo nechce válku, popírá lidská práva a svobody, takže je zrůda a extremista, a musí mu být zabráněno šířit názory, chci říct desinformace. Minulý týden jsem byl na americké ambasádě, a tam nám řekli, co to jsou ty desinformace a že jinak by si tady každý dělal co chce, a ne co chce Amerika.“

Ministryně obrany řekla, že viníky pošle do tábora Libavá na převýchovu, „snad změní názor…“

To ovšem není jediný skandál, který ministerstvo obrany řeší. Proslýchá se, že chodbami ministerstva prochází šílená žena, která loví mladé muže a zatahuje je na latríny. Podle svědků jim hrozí ajnclíkem anebo jindy laškovně slibuje, „ty můj zlatej kluku slovanskej, ty můj malinkej špiónku! Udělám z tebe náčelníka generálního štábečku!“

Skandál se prozatím podařilo ututlat, ale muži odmítají chodit po ministerských chodbách bez doprovodu, někteří se vypsali na nemocenskou, takže česká armáda není bojeschopná, poněvadž nemá kdo razítkovat povyšování na generály.

Nezahálí ani mediální fronta: přední deník, držitel řádu práce, Novinky.cz, upozornil, že Fico řekl, že „Kyjev nehoří, válka tam není.“ Do Čech se tedy už nepodívá, protože by se vystavil trestnímu stíhání. Každý člověk ví, že Kyjev hoří.

Nezahálí ani přirodní patroly: motorkáři rozjezdili na hřebenech Jeseníků…sníh. Za to budou brzy po zásluze exemplárně popraveni. Větve lítaly!

Napsat komentář